Är du intresserad av dem ERBJUDANDEN? Spara med våra kuponger på WhatsApp o TELEGRAM!

OnePlus introducerar temabutiken med Android 12 och OxygenOS 12

OnePlus förstörde en enorm överraskning som många har begärt. Med ankomsten av nästa stora uppdatering, därför Android 12 åtföljd av OxygenOS 12kommer varumärket att introducera temabutiken. För närvarande har smartphones från Pete Laus företag inte ett handla var du kan ladda ner teman, även om det finns en inställning som låter dig ladda ner bilder som bakgrundsbild. En nyhet som högt har begärts, särskilt i Indien. Men låt oss se nyheterna specifikt sedan vi kan också delta i detta "evenemang".

OnePlus kommer att uppdatera OxygenOS 12 (som kommer med Android 12) med temabutiken. Fantastiska nyheter lika mycket efterfrågade som det var oväntat

För tillfället har OnePlus aldrig pratat om OxygenOS 12. Det har inte ens räknat med en serie enheter som kommer att uppdateras till Android 12 (som kommer att ge den anpassade Android-huden). Men på det officiella samhället var det knappt avslöjade att varumärket står lägga till en temabutik och till OxygenOS med nästa stora OS-uppdatering. Han meddelade nyheterna och sa att han planerar att hålla en ny Öppna Ears Forum online den 18 maj.

I questa occasione några forummoderatorer och vissa användare kommer att träffas för att diskutera den kommande funktionen. Här är en anställds ord:

Våra önskemål att göra Open Ears Forum offline måste skjutas upp tills det är 100% säkert utanför [med hänvisning till covid-19]. I väntan på att den dagen ska anlända tar vi tillbaka OEF online med ett helt nytt ämne: temabutiken. Det här kanske inte är ett ovanligt ämne för dig, eftersom du kanske har provat några anpassade teman eller bakgrundsbilder som laddats ner från andra temabutiker tidigare. I själva verket är detta en mycket efterfrågad funktion.

Evenemanget i fråga kommer att äga rum den 18 maj och kommer att delta i fyra medlemmar av OnePlus-personal. Företaget uppgav att accepterar ansökningar om deltagande från och med idag till 12 maj och kommer att välja 15 globala användare som kan ge feedback om temabutiken. Här är de fullständiga detaljerna om evenemanget:

  • Händelsetid: 18 maj, 20:00 - 22:00 HKT (17:30 - 19:30 IST, 14:00 - 16:00 CEST, 8:00 - 10:00 EST)
  • Ansökningsdagar: 6 maj - 12 maj
  • Personal: @Zed Z @Zoey Z @Flora L. @My L.
  • Användare: 15 globala

På erbjudande på Amazon

449,99€
719,00€
tillgänglig
23 begagnade från 195,00 €
från och med 14 juli 2024 15:10
Senast uppdaterad 14 juli 2024 15:10
Gianluca Cobucci
Gianluca Cobucci

Brinner för kod, språk och språk, människa-maskin-gränssnitt. Allt som är teknisk utveckling är av intresse för mig. Jag försöker avslöja min passion med största klarhet och förlitar mig på tillförlitliga källor och inte "vid first pass".

Prenumerera
Meddela
gäst

0 Kommentarer
Inline feedbacks
Visa alla kommentarer
XiaomiToday.it
Logotyp